Polska gildia World of Warcraft
ja tu tylko sprzatam, ale mam nadzieje, ze osoba ktora bedzie tworzyla regulamin wezmie nasze uwagi pod uwage..
ze swojej strony:
- bluznic mozna ale z umiarem :]
- skladki na gb dobrowolne
- nie masz ochoty isc na raid? spoko wcale nie musisz i bez glupich konsekwencji
i to narazie tyle, jak cos wymysle to dorzuce jeszcze
Jestem jak najbardziej za:P dodam tez cos od siebie:P
1.Szanowac sie nawzajem
2.Rozchwalac gildie i przynosic jej dume:D
3.I czerpac jak najwieksza radoche z tej gry
A i stworzyc honorowy rank dla Krzysztofa Jerzyny ze szczecina szefa wszystkich szefow:D
Popieram powyzsze deklaracje (szczegulnie pierwszy postulat Walkira , i od siebie tez chcial bym dodac:
1. niestrofowac kazdego za nawet najbardziej banalny blad ortograficzny czy inny, niektorzy robia te bledy cale zycie, niemoga sie oduczyc i sie nie oducza
2. niewymadrzac sie na mniej obeznanych graczy, jesli ktos zadaje pytanie a nieznasz odpowiedzi to sie nie odzywaj a nie blyskasz najczesciej jakims glupim przemadrzalym tekstem
3. (mniej na serio) robta co chceta a bedzie tu wieksza komuna jak w prlu
a tak w wogole to ciesze sie ze do was dolaczylem
Ostatnio edytowany przez Mhord (2009-08-19 08:33:32)
1a. Niestrofować to oczywiste, ale można zawsze poprawiać. Ja na przykład przestałem pisać wogóle, a zacząłem w ogóle.
2. Jak ktoś puści ładną wiązankę na chacie, to nie 50g od każdego przekleństwa tylko np. 10g od całości
3. Można zrobić ,,ogniste" rangi po Polsku,
Pozdrawiam
to co z moich dotychczasowych guildii wyniosłem,niektórym się nie spodoba ale uważam że mogłoby na prawdę pomóc:
1. Każdy powinien pomagać drugiemu w miarę swoich możliwości, ale niedopuszczalna jest sytuacja iż ktoś robi za te osobę wszystko.
2. W gildii nie ma miejsca na handel (za złoto). Wytwory swojej pracy czy też "zdobycz" dajemy innym "od serca".
nie jest to mój wymysł dlatego też nie podpisuję się pod powyższym
napiszcie co o tym sądzicie
Obydwa punkty jak dla mnie sa bardzo dobre trzeba pomagac innym w miare swoich mozliwosci ale z proszeniem o pomoc tez nie mozna przesadzac
Ostatnio edytowany przez Gortekk (2009-08-21 17:39:57)
Zgadzam się ze wszystkimi chyba punktami. Można by zrobić np coś takiego jak dni boostować, coby szybciej ludzie powbijali 80. Mówię o jakiś dniach i godzinach w których i tak nikt nie raiduje.
W innym poscie napisalem o zabezpieczaniu sie przed kradzieza hasla, wiec moim zdaniem :
"Zmiana Hasla co 2-3 miesiace"
podpisuje sie pod wszystyim co napiali moi poprzednicy czyli przedewszystkim czerpmy zabawe z tej gry i bez wygurowanych ambicj to jest gra a nie real
Walkir proponował bym ustawić jako topic od razu na wejściu forum myślę że to ważna rzecz która zasługuje na taką pozycję, najlepiej jak by jeszcze był oddzielony od reszty:)